Οι 7 & 1 σημαντικές πληροφορίες για το συνέδριο

Φίλες και φίλοι Εθνοφαρμακολόγοι,

Καθώς πλησιάζουμε στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας! Ακολουθεί αναλυτικός οδηγός για το συνέδριο:

1)Τι είναι το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας;

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο είναι ένα τριήμερο επιστημονικό συνέδριο, με θέμα: «Από τους Βικογιατρούς στη σύγχρονη φυτοθεραπεία». Διαφέρει από τις επιστημονικές διημερίδες στο ότι συγκεντρώνει άτομα από πολλούς κλάδους που σχετίζονται με την Εθνοφαρμακολογία και επιπλέον δεν περιοριζόμαστε μόνο σε ομιλίες, Εμπεριέχει στρογγυλό τραπέζι, δραστηριότητες σχετικές με το θέμα μας, ομιλίες από διακεκριμένους συναδέλφους, παρουσιάσεις posters και εργασιών από νέους συναδέλφους και επιστήμονες.

2) Πού θα γίνει το συνέδριο;

Το συνέδριο θα γίνει στα Ιωάννινα, από 1η έως 3 Μαρτίου 2024, στο ξενοδοχείο Du Lac, το οποίο και μπορείτε να επιλέξετε για τη διαμονή σας, εάν θέλετε να είστε κοντά στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή κατάλυμα από τα πολλά που διαθέτει η πόλη. Φυσικά, εκτός από το συνέδριο στην πόλη των Ιωαννίνων, θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη και τον καθιερωμένο Εθνοφαρμακολογικό μας περίπατο στο Μονοδένδρι.

3) Πότε θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα;

Το πρώτο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο, καθώς και ορισμένοι από τους ομιλητές, και φυσικά η επιστημονική επιτροπή, η οποία, αποτελείται από έγκριτους ακαδημαϊκούς και επιστήμονες της Εθνοφαρμακολογίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

4) Πώς δηλωνω συμμετοχή;

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά στο: https://ethnopharmacologycongress.gr/

5) Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;  Τι περιλαμβάνει;

Το κόστος συμμετοχής στο συνέδριο είναι 100€ για τα μέλη και 150€ για τα μη μέλη. Για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές το κόστος είναι μειωμένο και ανέρχεται στα 50€. Το κόστος αυτό είναι μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου 2024.

Από τις 2 Φεβρουαρίου, το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 130€ για τα μέλη, στα 180€ για τα μη μέλη και στα 70€ για φοιτητές και φοιτήτριες.

Ο εθνοφαρμακολογικός περίπατος και το επίσημο βραδινό δείπνο είναι προαιρετικά.

Η διαμονή και η μετακίνησή σας είναι ξεχωριστά από την τιμή συμμετοχής στο συνέδριο. Μέσα από την πλατφόρμα: https://ethnopharmacologycongress.gr, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο Du Lac και σε όλες τις άλλες δραστηριότητες με την πλήρη αναγραφή του συνολικού ποσού.

6) Πώς μπορώ να έρθω στα Ιωάννινα;

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα Ιωάννινα:

-Με αυτοκίνητο

-Με ΚΤΕΛ

-Με αεροπλάνο

7) Πού μπορώ να βρω αναλυτικές πληροφορίες;

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://ethnopharmacologycongress.gr

8) Εάν χρειαστώ περαιτέρω πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις που μπορώ να απευθυνθώ;

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε:

-είτε με την διοργανώτρια εταιρεία ηλεκτρονικά στο: ethnocongress@artion.com.gr ή τηλεφωνικά στο: 2310-257801.

-είτε με εμάς, στην Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας στο: ethnopharmakologia@gmail.com

 

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνοφαρμακολογίας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωαννίνων!

 

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!