Χημική Σύνθεση και Βιολογική δράση συστατικών του φυτού κρόκος
Μ. Πολυσίου. Καθ. Χημείας. Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών
Ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρόκου (safran) της Κοζάνης
Π. Ταραντίλης. Γεωπόνος. Επιστήμων Τροφίμων. Διδάκτορας – Δ. Δαφερέρα. Γεωπόνος. Επιστήμων Τροφίμων. Υποψήφια Διδάκτορας
Περιληπτική αναφορά σε ορισμένες νεότερες έρευνες για τον Crocus Sativus
Αικ. Λαδοπούλου. Φαρμακοποιός
Μελέτη της δράσης εκχυλισμάτων κρόκου στην πειραματική λευχαιμία (σε ποντικούς)
Ζ. Σινάκος. Καθηγητής Παθολογίας – Αιματολογίας Α.Π.Θ.
Σχόλια σχετικά με τη συμβολή του κρόκου σε γαληνικά σκευάσματα
Σ. Φιλιάνος. Ομότιμος Καθηγητής Παν/μιου Αθηνών
Κρόκος : Το φυτό και η καλλιέργειά του
Μ. Πατσίλιας : Πρόεδρος Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών
Ξήρανση, αποθήκευση και εκτίμηση ποιότητας του κρόκου
Μ. Τσιμίδου. Επίκουρος Καθηγήτρια Α.Π.Θ. Τμήματος Χημείας
Βαφή ινών
Ε. Τσατσαρώνη. Επίκουρος Καθηγήτρια Α.Π.Θ. Τμήματος Χημείας
Ο κρόκος στη γη του Μίνωα
Γ. Συλλιγνάκης. Φαρμακοποιός
Ο κρόκος στη μαγειρική
Ε. Βουτσινά. Μαγείρισσα