Εισαγωγή στα super foods: Spirulina | Σέρρες, 15-16 Νοεμβρίου 2008

Ο Σφαγνώνας στο δασικό σύμπλεγμα Λαϊλιά
Κων. Μ. Βαβαλέκας –Δασολόγος

 

Spirulina (Arthrospira): Βιολογία, Ταξινόμηση και Βιοτεχνολογικές εφαρμογές
Βαρδάκα Ελισάβετ, Τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης

 

Σπειρουλίνα (Arthrospira): Βιοδραστικά Συστατικά με Δυνητικές Επιδράσεις στην Υγεία
Δρ. Θεόδωρος Γ. Σωτηρούδης,Διευθυντής Ερευνών, Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών και Βιοτεχνολογίας, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

 

Super foods ή αλλιώς Υπέρ-τρόφιμα
Περσεφόνη Παπαδοπούλου, Κλινικός Διατροφολόγος

 

Τα φυτά του σφαγνώνατου Λαϊλιά