Τα φυτικά έλαια στη διατροφή, στη φαρμακευτική και στην κοσμητολογία | Χανιά Κρήτης, 23-24 Νοεμβρίου 2013

Τα φυτικά έλαια στη διατροφή. Η υπεροχή του ελαιολάδου
Μπονατάκη Μαρία, ΜSc, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

 

Τα οφέλη του ελαιολάδου στην υγεία, όπως αυτά σχετίζονται με τα μικροσυστατικά του: Mία προσέγγιση της αντιφλεγμονώδους δράσης
Παναγιώτης Κεφάλας, Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων/ Centre International de Hautes Etudes Agronomiques Méditerranéennes

 

Τα φυτικά έλαια στην από του στόματος χορήγηση
Μαρία- Νίκη Λύγδα, Βιολόγος- Φαρμακοποιός & Ουρανία Σελαμτζή, Φαρμακοποιός

 

Φυτικά έλαια και χρήση στην κοσμητολογία
Κωνσταντίνα Χρυσομαλλίδου, Χημικός, MSc

 

Από την κηρωτή του Γαληνού στο εργαστήριο του φαρμακείου του σήμερα
Στέλιος Κακαγιάννης, Φαρμακοποιός

 

Λαογραφικά της ελιάς και του λαδιού
Σταμάτης Α. Αποστολάκης, Δάσκαλος- Λαογράφος