Τα προϊόντα της Μέλισσας, από το Αρχαιότερο εργαστήρι του κόσμου στην διατροφή και την υγεία | Άρτα, 22-24 Ιουνίου 2002

Το Μελίσσι, ένας υπέρ οργανισμός
Υφαντίδης Μιχάλης, Καθ. Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.

 

Ποιότητα του Ελληνικού μελιού (παραγωγή –σύσταση –χρήσεις)
Θρασυβούλου Ανδρέας, Καθ. Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.

 

Μελισσοθεραπεία (πρόπολη – κερί – κεντρί)
Κουτσιανάς Νικόλαος, Φαρμακοποιός

 

Apis mellifica στην Ομοιοπαθητική
Ευγενία Στρατηγάκη, Ιατρός Ομοιοπαθητικός – Πνευμονολόγος

 

Βασιλικός Πολτός (παραγωγή – σύσταση – χρήσεις)
Χαριζάνης Πασχάλης, επίκ. Καθ. Μελισσοκομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Γύρη (παραγωγή – σύσταση – χρήσεις)
Δήμου Μαρία Γεωπόνος Msc

 

Ταυτότητα του Ελληνικού Μελιού
Τανανάκη Χρυσούλα, Χημικός, MSc

 

Κατάσταση Ελληνικής Μελισσοκομίας  & Γευσιγνωσία μελιού
Κοντόλαιμος Νίκος, Γεωπόνος στο τμήμα Μελισσοκομίας του Υπουργείου Γεωργίας

 

Μέλι & προληπτική θεραπευτική αγωγή
Δημητριάδης Κων/νος, Φαρμακοποιός