Το Μελίσσι, ένας υπέρ οργανισμός
Υφαντίδης Μιχάλης, Καθ. Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.
Ποιότητα του Ελληνικού μελιού (παραγωγή –σύσταση –χρήσεις)
Θρασυβούλου Ανδρέας, Καθ. Μελισσοκομίας Α.Π.Θ.
Μελισσοθεραπεία (πρόπολη – κερί – κεντρί)
Κουτσιανάς Νικόλαος, Φαρμακοποιός
Apis mellifica στην Ομοιοπαθητική
Ευγενία Στρατηγάκη, Ιατρός Ομοιοπαθητικός – Πνευμονολόγος
Βασιλικός Πολτός (παραγωγή – σύσταση – χρήσεις)
Χαριζάνης Πασχάλης, επίκ. Καθ. Μελισσοκομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Γύρη (παραγωγή – σύσταση – χρήσεις)
Δήμου Μαρία Γεωπόνος Msc
Ταυτότητα του Ελληνικού Μελιού
Τανανάκη Χρυσούλα, Χημικός, MSc
Κατάσταση Ελληνικής Μελισσοκομίας & Γευσιγνωσία μελιού
Κοντόλαιμος Νίκος, Γεωπόνος στο τμήμα Μελισσοκομίας του Υπουργείου Γεωργίας
Μέλι & προληπτική θεραπευτική αγωγή
Δημητριάδης Κων/νος, Φαρμακοποιός