Τα Εσπεριδοειδή στην υγεία και ομορφιά | Ναύπλιο, 15 & 16 Φεβρουαρίου 2003

Αιθέρια έλαια, βιομηχανική παραγωγή και εμπορία
Ξυπολιάς Αναστάσιος, Αν/τής Δ/ντής Εν. Αγρ. Συν/μών Αργολίδος

 

Η παραγωγή των εσπεριδοειδών στην Ελλάδα
Πεβεράτος Παναγιώτης, Μέλος του Δ.Σ. της Εν. Αγρ. Συν/μών Αργολίδος

 

Τα αιθέρια έλαια του γένους Citrus στην θεραπευτική
Σκαλτσά Ε., Επ. Καθ. Παν. Αθηνών

 

Μη πτητικά συστατικά του γένους Citrus
Τζάκου Όλγα, Επ. Καθ. Παν. Αθηνών

 

Εκχύλισμα από σπόρους γκρέϊπφρούτ (GSE) Ένα ευρέως φάσματος φυσικό αντιμικροβιακό
Μπαρούτα Γεωργία, φοιτήτρια Φαρμακευτικής

 

Φαρμακοτεχνικές συνταγές με προϊόντα του γένους Citrus
Φιλιάνος Σκεύος, Ομότ. Καθ. Παν. Αθηνών  – Φιλιάνος Μάρκος, Φαρμακοποιός, πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.

 

Εσπεριδοειδή: Φυσική πηγή νεότητας
Βεργανελάκη Μάρω, Φαρμακοποιός, MSc

 

Τα Εσπεριδοειδή στην διατροφή μας
Μανωλαράκης Μανώλης, Ειδικός Διατροφολόγος – Διαιτολόγος